Yhteystiedot

Riitta Niskanen

Työnohjaaja (STOry)
Sosiaalityöntekijä
Elämänkaariterapeutti
Filosofian praktikko

riitta.niskanen@arinna.fi
Vanha Hämeenlinnantie 11 B
06100 Porvoo
+358 40 746 3516

Tuija Bäck

Työnohjaaja (STOry)
Työyhteisövalmentaja

tuija.back@arinna.fi
Väinönkatu 36 B 40
40100 Jyväskylä
+358 400 904 700

Riitta Niskanen


Olen toiminut työyhteisöjen valmentajana ja työnohjaana yli 20 vuotta, nykyisin työni on laajentunut myös elämänkaarityöskentelyyn ja filosofian praktiikkaan.

Olen kiinnostunut inhimillisyydestä, ihmisyydestä ja koko elämän jatkuvasta ihmisenä kehittymisen mahdollisuudesta. Olen parhaimmillani auttaessani asiakasta selkeyttämään omaa pohdintaansa ja löytämään oman viisautensa lähteelle. Työotteeni on positiivinen ja voimavaraistava. Kuuntelen, teen tarkkoja huomioita ja esitän osuvia kysymyksiä. En kaihda tarpeen tullen hankaliakaan kysymyksiä, joskus juuri ne herättävät ajatuksia ja uusia näkökulmia ja ohjaavat toivottuihin tuloksiin. 

Pyrkimykseni on luoda henkinen ja sosiaalinen tila, jossa jokainen voi olla parhaimmillaan ja syntyy mahdollisuus pohtia asioita laadukkaasti. Kun löytää uusia näkökulmia, selventää ajatuksiaan ja tavoittaa itsensä voi toimia parempana työntekijänä tai parempana johtajana ja elää paremmin itselleen sopivaa elämää.

En tiedä vastauksia kysymyksiin, mutta voin auttaa löytämään vaihtoehtoja, joista jokainen voi löytää oman tiensä itse. 

Omaa luovuuttani ja alati kehittyvää työotettani vaalin jatkuvalla opiskelulla, luovan kirjoittamisen, kuvataiteen ja metsässä samoilun avulla. Mielen ja luonnon kerrostumien alla piilee paljon viisautta, kunhan opettelemme sitä kuulemaan. 


Tuija Bäck


Olen työskennellyt työelämän hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseksi työnohjaajana ja työyhteisövalmentajana jo yli 20 vuotta. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti.

Omassa työssäni minua vie eteenpäin aito kiinnostus ihmissuhdetyöhön ja usko yksilön ja yhteisöjen kehittymismahdollisuuksiin. Olen vakuuttunut siitä, että merkityksellisyyden kokemukset ja arvokkaat inhimilliset kohtaamiset kohottavat työtä ja rikastavat elämää.

Ajattelen, että itsensä kanssa olisi paras tulla toimeen. Itsetuntemuksen myötä on helpompi pärjätä elämässä toistenkin kanssa. Työni keskiössä on voimavaroihin ja tulevaisuuden toimintamahdollisuuksiin suuntaava vuorovaikutteinen keskustelu. Myös sisäisten syvempien kerrosten puhuttelu herättävien kysymysten, kehotietoisuuden tai symbolityöskentelyn avulla on auttanut ihmisiä oman ja yhteisönsä potentiaalin äärelle.